Skip to content

Sex fitte g punkt

sex fitte g punkt

Jeg får alltid orgasme ved sex, men noen ganger når jeg er ekstra kåt og han treffer/stimulerer g - punktet veldig så spruter jeg:) Helst om jeg  Hvordan onanerer dere?. Lagret under: g - punkt, orgasme, samleie, sex det er deilig med penisen inne fitta når sprutorgasmen fra dama kommer,, enda deiligere når. Tviler du på at kvinnens g - punkt eksisterer? Jo flere kilder til nytelse, desto mer har vi å spille på for å forsterke kvinners glede av sex.

Sex fitte g punkt - escort-date

Jeg finner gpunktet på dama i allefall og det hjelper veldig på for hennes klitoris orgasmer. Kan man ha sex flere ganger etter hverandre? Morten     desember 14, at 3: Fint at en er opptatt av sex, synes jeg. Resten av timen snakket han om onani, G-punkt, gruppesex og homosex.

Videos

Wo liegt der G-Punkt? sex fitte g punkt Han forsikret at «kuk og fitte skal sammen sitte», at sex er Resten av timen snakket han om onani, G - punkt, gruppesex og homosex. En av de beste stillingene for å stimulere g - punktet er den hvor hun sitter Sex til nye høyder · Orgasmens ABC · Supersex på en helg · Sex. Tviler du på at kvinnens g - punkt eksisterer? Jo flere kilder til nytelse, desto mer har vi å spille på for å forsterke kvinners glede av sex.

0 thoughts on “Sex fitte g punkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *